Читај ми!

Доналд Трамп је изгубио изборе, а можда ће и супругу?

Према наводима инсајдера, прва дама САД Меланија Трамп „одбројава минуте“ и планира да остави свог супруга Доналда Трампа када му истекне председнички мандат.

Како су амерички медији више пута писали, Меланија Трамп није задовољна својим браком са председником САД. Наводно је и заплакала када је стигла вест да је Доналд Трамп победио на изборима 2016. године.

„Никада није мислила да ће победити“, рекла је једна њена пријатељица.

Пет месеци је чекала да се пресели из Њујорка у Вашингтон, наводно зато што је њихов син Барон „требало да заврши школу“.

Међутим, њена бивша сарадница Стефани Волкоф тврдила је да је Меланија у том периоду успела да промени брачни уговор по којем ће њихов син добити подједнак удео у Трамповом богатству.

Она је такође тврдила да председнички пар спава у одвојеним собама и да се ради о уговору из користи.

Сада и бивша сарадница Беле куће Омароса Маниголт Њуман рекла за британски Дејли мејл да је 15-годишњи брак готов и да „Меланија одбројава сваки минут мандата да би могла да се разведе“.

„Да је покушала да га напусти док је још председник, он би пронашао начин да је казни“, рекла је Омароса за британски лист.

Упркос медијским наводима и спекулацијама, прва дама САД каже да има одличан однос са својим супругом. Он, са друге стране, тврди да се они никада не свађају.

Предбрачни уговор Доналда Трампа са његовом другом супругом Марлом Мејплс је спречава да објави књиге или даје интервјуе у којима би га евентуално критиковала.

Адвокатица Кристина Превит објашњава да је врло вероватно да је и Меланија пристала на сличне услове.

Број коментара 9

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 07. октобар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи