Читај ми!

Хари и Меган победили у спору око нелегалног фотографисања из ваздуха

Британски принц Хари и његова супруга Меган постигли су споразум са познатом фото-агенцијом која је неовлашћено сликала из дронова и хеликоптера њиховог малолетног сина код куће.

Војвода и војвоткиња од Сасекса покренули су у јулу тужбу наводећи да су неименовани папараци нелегално фотографисали из дронова и хеликоптера њиховог сина Арчија у породичној приватној резиденцији у Калифорнији када је имао 14 месеци, преноси Ројтерс.

Судски документи поднети Вишем суду округа Лос Анђелес у четвртак показују да се фото-агенција "X-17" сложила да заустави дистрибуцију слика на којима је Арчи приказан са баком по мајци у врту породичне резиденције и да преда оригиналне слике и све копије.

Поред тога, "X-17" се извинио породици.

Агенција се такође сагласила да плати део правних трошкова, рекао је новинарима њихов адвокат Мајкл Камп.

Меган, Хари и Арчи сада живе у Лос Анђелесу након што се пар повукао са својих краљевских дужности крајем марта.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 08. октобар 2024.
26° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи