Читај ми!

Александра Радовић о „новој нормалности“: Колегинице праве парфеме, а ја ајвар

„Предворје живота“ је пети албум Александре Радовић који још чека на праву премијеру, јер је издат у фебруару пред почетак пандемије коронавируса. Популарна певачица каже да због читаве ситуације људи морају да реорганизују своје животе и врате се старим вредностима, а она је баш то и учинила.

„Прошло је више од седам месеци од изласка албума, а нисам ниједну песму отпевала уживо до пре неки дан када сам имала наступ, први још од марта. Срећа је да су песме добре и да без обзира на то људи слушају и оне су нашле свој пут“, рекла је Александра Радовић гостујући у Београдској хроници.

Жао јој је што је промоције и концерте морала да откаже, али и драго што је издала албум за ПГП-РТС, који јој је на челу са Владом Гајићем изашао у сусрет.

„Све песме имају спотове и објављене су истовремено на Јутјубу, па су људи могли да бирају шта се коме више допада, да преслушавају, да стекну праву слику албума, јер одавно ми више немамо ништа са продајом, када је све онлајн“, каже певачица.

Наставила је и са одржавањем часова певања за децу, што је само по себи изазов због мера против ширења вируса и ношења маски.

„Чињеница је да сви морамо озбиљно да реорганизујемо своје животе и размишљати о неким стварима о којима раније нисмо. О повратку неким старим вредностима и старомоднијем начину живота, ван града“, истиче Александра Радовић.

Открива и да ужива у прављењу ајвара.

„Каже мени моја мајка: 'Твоје колегинице праве парфеме, а ти ајвар'. Али то је лепо када се човек физички умори и потруди се око нечега. Тај први ајвар ми је драг. Са радошћу и љубављу сам научила како се прави“, објашњава популарна певачица.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 08. октобар 2024.
26° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи