Бивша девојка принца Харија – он је "рањен" и "опседнут" собом

Принц Хари открио је да је био „врло близу“ „потпуног нервног слома“ пре него што је потражио стручну помоћ психотерапеута.

Хари је у неколико наврата признао да је био нервно нестабилан у неким периодима живота и да је тада његов брат Вилијам имао пресудан утицај на њега. Бивша девојка принца Харија Кресида Бонас у новој биографији каже да је принц "рањен и опседнут собом", пошто се борио кроз касне 20-те.

Војвода од Сасекса говорио је пре три године како је осећао да  је његов живот клизи и "тоталном хаосу".

У интервјуу за британски Телеграф 2017. године, Хари је рекао да се тек када је имао 28 година посветио свом проблематичном менталном здрављу.

„Могу са сигурношћу да кажем да је губитак маме са 12 година и због тога искључивање свих осећања у последњих 20 година прилично озбиљно утицао не само на мој лични живот, већ и на мој рад. Вероватно сам био веома близу потпуног слома у бројним приликама када вам свака туга, лаж и заблуде долазе са свих страна, рекао је принц Хари.

Његова искуства описана су у новој биографији, „Битка браће" у којој  Крешида Бонас мисли  да је"оштећен и самоопседнут".

Енглески модел и глумица била је у вези са принцом Харијем две године - касније је пријатељима рекла да има "неурозу". Разишли су се 2014. године.

„Без обзира на то колико сте образовани, талентовани, богати или кул, на крају вас одаје како третирате друге људе", написала је Кресида у објави на Инстаграму.

Нове тврдње из бомбастичне књиге кажу и да је принц Вилијам звао брата принцезе Дајане, свог ујака Ерла Спенсера, да одговори Харија од венчања са Меган Маркл.

Харија је природно то наљутио и тада је почео велики раздор који се завршио изласком Харија и Меган из краљевске породице. Њих двоје су наводно десет минута пре бомбастичне објаве на Инстаграму и свом сајту, обавестили принца Чарлса и Вилијама о својим намерама.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 08. октобар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи