Читај ми!

Да ли је скривана трудноћа нови тренд међу познатима

После глумице Рејчел Макадамс и Кајли Џенер које су пре две године успешно скривале трудноћу упркос томе што су окружене људима који су константно пред камерама, ова мода изгледа да се проширила међу познатим дамама. Хип-хоп звезди Иги Азалији идеја тајења се допала, а и њена колегиница Ники Минаж дуго је трудноћу држала у тајности.

У време претеране транспарентности када је приватност у питању без обзира на то да ли је у питању позната или анонимна особа, скривати нешто тако крупно као што је трудноћа је готово незамисливо.

Само што су се обожаваоци Рејчел Мекадамс опоравили од шока да је глумица одлучила да се у јавности не зна о томе да чека принову, већ се сазнало тек накнадно да је постала мама, као бомба одјекнула је вест да је Кајли Џенер на свет донела девојчицу.

Коронавирус донео је карантин и читаву лепезу могућности скривања разних ствари од козметичких и естетских хируршких интервенција до трудноће.

Аустралијска реперка Иги Азалија породила се у тајности и чак морала да се правда да воли свог сина и да га не скрива од јавности због срамоте. Накнадно је обавестила заинтересоване да му је дала име Оникс.

Ники Минаж је тек нешто више од два месеца уочи порођаја поделила са светом вест да ће бити мама. Породила се последњег дана септембра, али Ники и њен супруг Кенет Пети и даље крију пол детета.

Да ли је све ово наговештај новог поглавља у којем неће бити поплаве фотографија са малишанима славних родитеља? 

Уколико то буде случај, можда ће и пасионирани корисници друштвених мрежа који су родитељи, а нису део света славних, почети да прате тај тренд.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 08. октобар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи