Читај ми!

Глумац Рик Моранис претучен у центру Њујорка

Шездесетседмогодшњу звезду филма „Истеривачи духова“, Рика Мораниса, непознати нападач ударио је на улици без икаквог повода, а цео догађај су забележиле надзорне камере.

Глумац Рик Моранис, познат по узлогама у филмовима Истеривачи духова и Драга, смањио сам децу, био је жртва уличног напада у центру Њујорка.

На снимку који су забележиле камере види се како је глумца у четвртак ујутро напао непознати починилац док је шетао у билизини своје зграде на Менхетну. Њујоршка полиција је овај напад окарактерисала као „насумичан“ и „ничим изазван“.

После овог несрећног догађаја Моранис је отишао у болницу због болова у глави, леђима и куку, како наводе званичници из њујоршке полиције. Тек је потом пријавио напад.

„Рик је добро, али је захвалан свима који су му упутили подршку и пожелели брз опоравак“, навео је Моранисов представник за медије.

Полиција трага за осумњиченим који је побегао са лица места.

Моранис који је био звезда комедија осамдесетих и деведесетих година, дуже време није био присутан на великом платну пошто се после смрти прве жене посветио одгајању деце.

Последњу запажену улогу имао је у филму Драга, смањили смо се из 1997. године.

Недавно је потписао уговор за „Дизни +“ који планира да сними наставак филма Драга, смањио сам децу заједно са Џошом Гадом, а недавно се појавио и у реклами за мобилне телефоне са канадским колегом Рајаном Рејнолдсом.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 08. октобар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи