Читај ми!

Тајни снимци откривају да Меланија уме и да псује

Тајни снимци које је напавила бивша сарадница и пријатељица Меланије Трамп, Стефани Винстон Волкоф, откривају да прва дама уопште није била одушевљена што мора да се бави божићном декорацијом Беле куће, а тврдила је и како су деца илегалних миграната која су одвојена од родитеља у камповима за депортацију, захвална америчким властима.

„Коме се ј..е за божићне украсе и декорацују. Али ја морам то да радим, је л тако?“, чује се изјава Меланије Трамп на снимнцима које је објавила Стефани Винстон Волкоф, бивша сарадница прве даме којој је прошлог месеца изашла књига Меланија и ја: Успон и пад мог пријатељства с првом дамом.

Винстон Волкоф промовише књигу у бројним интервјуима и објављује разне снимке својих приватних разговора са госпођом Трамп.

На снимцима објављеним у емисији на Си-Ен-Ену Меланија се чује како говори: „Кажу да сам му саучесник, да сам иста као он, да га подржавам. Не говорим довољно, не радим довољно из своје позиције. Убијам се од посла око Божића, а уосталом, кога је уопште и брига за божићне глупости и украсе? Али ја то ипак морам да радим. У реду, ја то урадим и кажем да радим на планирању прославе Божића, а они онда кажу: 'А шта је са децом одвојеном од родитеља на граници?' Ма дај!“

На другом снимку се Меланија чује како износи своје мишљење о условима у којима живе деца мигранти на америчкој граници, коју су довели такозвани „којоти“.

„Деца питају да ли ће да имају свој кревет, да ли ће да спавају на кревету, да ли ће имати ормар да оставе одећу. Много је тужно кад се то чује, али они немају ништа од тога у својој земљи. Спавају на поду, лепо их пазе тамо. Али, опет, знаш, нису с родитељима. Јесте тужно, али кад дођу сами, или их доведу 'којоти', или дођу илегално, знаш, ипак мора нешто да се уради“.

Госпођа Трамп је 2018. фотографисана након посете деци мигрантима на америчко-мексичкој граници обучена у јакну која је имала натпис „Баш ме брига, а вас?“

На снимцима се чује и како тврди да су неки мигранти који траже азил у Сједињеним Државама унапред научени и увежбани шта треба да кажу.

„Дођу и кажу нешто као, убиће нас чланови банде, знате, много је опасно. Па их онда пусте да остану овде. Неки од њих то само изрецитују“.

Госпођа Волкоф је напустила Белу кућу у фебруару 2018. године пошто јој је истекао уговор. Радила је као продуцент на Трамповој инаугурацији и наставила је да ради за прву даму као неплаћени саветник.

Бела кућа је њену књигу отписала као „пуну неистина и параноје“. Шефица особља прве даме, Стефани Гришам, тврди да је једина намера госпође Волкоф била да у тајности снима прву даму како би промовисала себе и своју недоличну књигу.

„Нема начина да се утврди да ли су ови снимци монтирани и јасно је да су сви извучени из контекста. Прва дама остаје посвећена својој породици и служењу својаој земљи“, наглашава Гришам.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 08. октобар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи