Бивши дечко тужио Наоми Кемпбел

Манекенка Наоми Keмпбел ће на суду морати да докаже да свом бившем дечку, руском бизнисмену Владиславу Доронину није остала дужна милионски износ новца.

Руски бизнисмен Владислав Доронин који је био у дугогодишњој вези са познатом светском манекенком, Наоми Кемпбел, поднео је тужбу против своје бивше девојке јер му она, како тврди, није вратила новац који јој је позајмио. Тачан износ за сада није познат, како наводи Инсајдер.

Руски бизнисмен тврди, како осим новца, Наоми не жели да му врати и неке предмете који вреде око три милиона долара, а које је узела од њега.

Доронин је своје богатство саградио на некретнинама, а данас је власник и председник управе „Аман ризортса“. Није познато ни зашто се после седам година одлучио да поднесе тужбу и тражи да му бивша девојка врати новац.

Доронин и манекенка су били у вези од 2008. до 2013. године. Тада ју је обасипао поклонима и водио на луксузна крстарења приватном јахтом, а често су боравили и у његовој вили на приватном острву Клеопатра у Турској.

О новонасталој ситуацији манекенка се још није огласила у медијима, мада ово није први пут да се нашла у центру скандала.

Иза себе има неколико инцидената, између осталог и напад на папараца који је покушао да је сними на Сицилији током одмора са Доронином. Ударила га је торбицом по глави, огребала му око, због чега је била осуђена условну казну од шест месеци затвора.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 09. октобар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи