Џастин и Хејли Бибер опет купили вилу на Беверли Хилсу, сада за 25,8 милиона долара

Вила у коју су се преселили пре нешто више од годину дана, брачном пару Бибер-Болдвин постала је тесна па су се, након потраге по Беверли Хилсу, одлучили за вилу са седам соба, 10 купатила, базеном, тениским тереном... Цена 25,8 милиона долара.

Упркос томе што су кућу у којој живе на Беверли Хилсу купили пре само 18 месеци, а уселили се пре 13, музички феномен Џастин Бибер и његова супруга Хејли Болдвин избројали су нових 25,8 милиона за већу вилу, преноси портал Реп ап.

Комшилук у који ће се славни пар преселити врви од звезда. 

Међу онима који имају некретнине у новом крају Биберових су Софија Вергара, Дензел Вошингтон, Силвестер Сталоне, Еди Марфи, Род Стјуарт, као и неколико чланова саудијске краљевске породице.

Смештен високо у брдима, будући дом брачног пара Бибер простире се на око 1.035 метара квадратних и има седам спаваћих соба и 10 купатила. 

Придружено имање има тениски терен, базен и издвојен простор за билијар.

Иако је у огласима цењена 27,25 милиона долара, вила је продата за 25,8 милиона долара.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 09. октобар 2024.
19° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи