Бивша пријатељица Меланије Трамп објављује књигу пуну пикантерија

Бивша пријатељица и саветница Меланије Трамп, Стефани Винстон Волкоф, у својој књизи која би требало 1. септембра да се појави у продаји, тврди да има снимке у којима прва дама износи увредљиве примедбе на рачун чланова породице Трамп.

Винстон Волкоф, која је једно време била у служби Меланије Трамп, написала је књигу Меланија и ја: Успон и пад мог пријатељства са првом дамом. Тврди да је снимала прву даму без њеног знања, што се донекле поклопило са снимцима које је недавно објавила Трампова сестра Марјана Трамп Бари.

Наводно најтеже речи Меланија је изрекла о Иванки Трамп и њихов однос је одувек био веома затегнут. Некадашња пријатељица и сарадница тврди да је прву даму на инаугурацији највише бринуло како на службеним фотографијама да изгура Иванку из кадра.

Посебно је била љута када је схватила да Иванка организује неколико манифестација које су до тада биле искључиво у надлежности прве даме. Није желела чак ни да сарађује са дизајнерима који су радили са Иванком.

Књига ће се бавити и неким од најконтроверзнијих и најнепријатнијих тренутака које је преживела Меланија Трамп, укључујући и аферу коју је изазвала Сторми Данијелс која је тврдила да је била у љубавној вези са председником, што је он негирао, као и причу о томе какву је поруку требало да пошаље јакна коју је носила а на којој је писало „Баш ме брига, а вас?“

„Свако интимно питање о њеном браку вешто је избегавала и неприметно пребацивала тему разговора на мене, мог мужа и децу и моју каријеру којом је била фасцинирана“, тврди Винстон Волкоф.

О љубавним излетима свога мужа и наводном исплаћивању жена да ћуте о сексуалним односима са њим никада није рекла ни реч. А на све забринуте коментаре око Трамповог понашања, одговарала је са „Знам за кога сам се удала“.

Све ове приче наговестио је и промотивни текст којим је најављивана ова књига у претпродаји:

„Како је Меланија реаговала на снимке објављене у емиси Аксес Холивуд и на аферу свога супруга са Сторми Данијелс? Да ли се добро слаже са Иванком? Зашто је носила јакну на којој пише „Баш ме брига, а вас?“ Да ли је Меланија сређна што је прва дама? И шта се стварно десило са фондом за инаугурацију од 107 милиона долара?“

Стефани Винстон Волкоф је била директор за посебне догађаје у Вогу, и организовала је девет „Мет гала“ вечери, а Меланију Кнаус је упознала 2003. године и била је задужена да „трансформише тадашњу девојку Доналда Трампа из грубо сеченог драгуља у драгоцени дијамант“.

Ово ће бити још једна књига у низу које су написане о председнику Доналду Трампу, првој дами и администрацији, укључујући и исповест Трампове нећаке, Мери Трамп и саветника за Националну безбедност Џона Болтона.

Волкоф је радила као неформална, неплаћена саветница Меланије Трамп све до фебруара 2018. године када је напустила ову позицију у тренутку када се у медијима појавила информација да је њена фирма "WIS Media Partners" добила 26 милиона долара за ангажман током инаугурације.

Меланија ју је отпустила тако што јој је послала мејл.

„Жао ми је што се наша професионална сарадња завршава, али ме теши чињеница да је наше пријатељство јаче од политике“, написала је Меланија својој дугогодишњој сарадници и пријатељици.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 09. октобар 2024.
19° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи