Легендарном водитељу двоје деце преминуло у размаку од неколико недеља

Најпознатији амерички телевизијски и радио-водитељ Лари Кинг претрпео је две породичне трагедије у размаку од неколико недеља, јављају медији.

Његова једина ћерка Чаја, која је имала 51 годину, наводно је изгубила битку са раком плућа у четвртак. Кингов син Енди, умро је у 65. години пре неколико недеља. 

Познати водитељ још се није огласио поводом вести изнетих у јавности.

Лари Кинг се још опоравља од својих здравствених проблема, јер је током прошле године избегао срчани удар.

Водитељ се женио осам пута, а када је мајка његове деце Ајлин Ејкис, преминула био је потрешен. У браку Ајлин Ејкис био је два пута. Од 1961. до 1963. и 1967. до 1972. године.

Лари Кинг постао је познат крајем седамдесетих, а током наредних четири деценије постао је један од најпоштованијих водитеља на свету.

Кроз његове емисије прошле су многе познате личности. Пуних 25 година водио је четвртком на Си-Ен-Ену свој ток-шоу.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 09. октобар 2024.
26° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи