Бритни Спирс тражи од суда да је ослободи очевог старатељства

Бритни Спирс је успела да ангажује адвоката који ће од надлежних институција тражити да се њеном оцу Џимију Спирсу одузме старатељство које има над њом више од деценије и престане да контролише њен живот.

Позната певачица већ 12 година не може самостално да одлучује с ким ће се виђати, куда ће ићи, шта ће купити и радити а да за то не затражи одобрење од оца који је судском одлуком постављен за њеног старатеља после нервног слома који је Бритни доживела 2008. године.

Медији су дошли до документа којим њен адвокат тражи да о некретнинама и новцу певачице настави да брине менаџерка, Џоди Монтгомери, која привремено обавља тај посао и „одлучно се противи“ да њен отац поново преузме ту функцију.

Џејми Спирс је прошле године привремено одступио од старатељства из здравствених разлога, али би требало ове године да настави. Првих 11 година старатељства, Џејми је своје надлежности обављао у сарадњи са адвокатом Ендрјуом М Волетом који је дао оставку прошле године и оцу препустио потпуну контролу.

Обожаваоци Бритни Спирс су на друштвеним мрежама покренули акцију #FreeBritney којом се залажу да певачица коначно почне сама да управља својим животом. Певачица је покушала да демантује да је отац држи у било каквом облику затвора.

„Ти теоретичари завере немају појма. Суд у Калифорнији ће одлучити шта је најбоље за моју ћерку. Моја обавеза је да пријавим суду сваки долар који сам потрошио. Како бих, побогу, могао нешто да украдем? Људи нам прете и смрћу, Не желим такве обожаваоце. Ја волим своју ћерку и своју децу“, каже Џејми Спирс у интервјуу који је дао за Пејџ сикс.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 09. октобар 2024.
26° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи