Дански принц Јоаким се опоравља после операције мозга

Млађи син данске краљице Маргрете, принц Јоаким који је подвргнут хитној операцији због угрушка крви у мозгу, неће имати дугорочне последице, навела је у саопштењу краљевска палата.

Педесетједногодишњи принц Јоаким, који је био на одмору у Француској, примљен је у Универзитетску болницу у Тулузу касно увече у петак и оперисан је рано ујутру у суботу, пренео је АП.

„Крвни угрушак у мозгу је настао због изненадне дисекције артерије, а медицински тим болнице процењује да је ризик од рецидива врло мали када артерија зацели“, навела је у саопштењу портпаролка краљевске породице Лене Балеби.

Очекује се да ће принц Јоаким што пре бити пребачен са одељења интезивне неге, али ће остати у болници неко време, истакла је Балебијева.

Јоаким је шести у реду наслеђивања, а испред њега су његов брат престолонаследник Фредерик и његово четворо деце.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 10. октобар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи