Меган и Хари се ограђују од књиге о њиховом животу окруженом "плавом крвљу"

Британски принц Хари и његова супруга Меган Маркл, дистанцирали су се од књиге под именом "Откривање слободе", која говори о њиховом животу у кругу краљевске породице.

Познати пар је дао образожење о дистанцирању, нагласивши да књизи нису никада дали никакав допринос, преноси Ројтерс

Како пише Телеграф, књигу, која се на тржишту, како је најављено, очекује у августу, као аутори потписују Kеролајн Дуран и Омид Скоби, извештачи са британског двора.

„Војвода и војвоткиња од Сасекса нису давали интервјуе за потребе ове књиге, и нису учествовали у њеној припреми ни објављивању. Књига је базирана на искуствима аутора која су стекли док су, као новинари, извештавали о дешавањима у краљевској породици", навео је представник познатог пара, у изјави за јавност.

Како пише лондонски Тајмс, аутори књиге пишу о свађама и несугласицама међу члановима краљевске породице.

Меган је наводе о „непријатним дворским догађајима и фрустрирајућој комуникацији", назвала „таблоидним кидањем на ситне комаде и мрцварењем".

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 10. октобар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи