Боливудска суперзвезда и једна од најлепших жена света у болници због коронавируса

Ајшварија Рај Бачан заједно са својом осмогодишњом ћерком Арадхјом примљена је у болницу у Мумбају након што су тестови показали да су позитивне на коронавирус.

Четрдесетшестогодишња глумица и бивша мис света је заједно са ћерком била у кућној самоизолацији, али су сада примљене у болницу Нанавати у Мумбају.

Како је пренела агенција Press Trust of India, глумица и њена ћерка се добро осећају.

Ајшваријин муж Абишек Бачан и 77-годишњи свекар Амитаб Бачан, такође боливудске звезде, пре десетак дана примљени су у болницу након што су развили симптоме ковида-19.

Њих двојица су из болничких постеља прошлих дана писали на друштвеним мрежама и захваљивали се на порукама подршке.

Ајшварија је постала мис света 1984. године, а филмску каријеру почела је 90-их година, а 2000-их је стекла велику популарност у Индији, али и широм света. Била је чланица жирија Филмског фестивала у Кану.

Заштитно је лице козметичког гиганта „Лореала“, швајцарског бренда сатова „Лонжин“ и других компанија.  

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 10. октобар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи