Како се заслужује штит Капетана Америке

Познати глумац је, дирнут причом о дечаку који је спасио млађу сестру од напада паса, послао посебну поруку и поклон.

"Дечко, ти си херој, оно што си учинио било је тако храбро, несебично. Твоја сестра има толико среће да те има као великог брата", поручио је Еванс шестогодишњаку.

Тетка шестогодишњег Бриџера Вокера из Чејнија, објавила је на налогу на Инстаграму причу о томе како је дечак 9. јула спасио сестру од бесних паса луталица и како је том приликом тешко повређен.

Објављене су и бројне фотографије дечака и његове  сестре, као и слике Вокеровог повређеног лица.

"Пошто је био код хирурга и добио чак 90 шавова, коначно је на кућном опоравку. Волимо нашег храброг дечака и желимо да сви суперхероји знају за новог, такође хероја, који има се сада придружио", написала је Ники Вокер.

"Капетан Америка" је видео несвакидашњу причу и одмах одговорио. 

"Родитељи морају бити поносни на тебе. Буди стрпљив, опоравак може бити тежак, али на основу онога што сам видео да можеш, сматрам да мало шта може да те заустави у твојим намерама", поручио је Еванс храбром дечаку.

Еванс је такође саветовао малог Бриџера, да од сада може да користи штит како би се чувао, а реч је о, ни мање ни више  - аутентичном штиту хероја Капетана Америке са снимања, који му је глумац послао као поклон.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 10. октобар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи