Супруга Вила Смита јавно признала да га је преварила

Џејда Пинкет Смит признала је у искреном разговору са супругом Вилом Смитом у својој чет-емисији на Фејсбуку да је имала аферу са репером Огастом Алсином.

Глумица је супругу објаснила да је однос са репером започела у периоду када су њих двоје били раздвојени.

„Ми смо раскинули. Од тада, како је време пролазило, спетљала сам се са Огастом“, рекла је Џејда, на шта је њен супруг узвратио питањем: „Спетљала? Били сте у вези?“

Џејда је објаснила да је са репером постала пријатељ пре око четири и по године, а да се то развило у нешто више када су почели брачни проблеми.

Славни пар је у браку од 1997. године и имају двоје деце, а од прошле године су поново заједно.

Повод за овај разговор је, како су рекли, жеља да рашчисте спекулације које круже медијима због интервјуа који је репер Алсина недавно дао за радијску емисију The Breakfast Club.

Алсина је рекао да је био у романтичној вези са Џејдом и да је чак њен супруг дао благослов за то, јер се „њихов брак претворио у животно партнерство“.

„Једина особа која може да да благослов у таквој ситуацији сам ја сама. Схватам зашто је (Алсина) можда помислио то, јер смо се ја и Вил пријатељски растали“, рекла је Џејда.

Ипак, како је истакла, након тог периода раскида и она и Вил су схватили да се и даље воле.

„Покушали смо на све начине да побегнемо једно од другог да би на крају схватили да је то немогуће“, навела је глумица.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 10. октобар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи