Џастин Бибер одговорио на оптужбе о сексуалном злостављању

Поп звезда Џастин Бибер, одговорио је на оптужбе о наводном сексуалном злостављању, за које га је на друштвеним мрежама оптужила особа по имену Данијел.

Током викенда, особа по имену Данијел оптужила је Џастина Бибера детаљно описујући на друштвеним мрежама, наводни напад који се, како тврди, догодио 9. марта 2014. у хотелу „Фор сизонс“ у Остину у Тексасу.

Извесна Данијел је написала да је тог датума била са пријатељима на фестивалу „South by Couthwest“, на кеом је певач имао наступ.

„Уживала сам са пријатељима током целе ноћи а онда је један мушкарац пришао мом друштву и питао нас да ли желимо да се упознамо са Џастином. Наравно да смо рекли да желомо“, написала је Данијел.

Потом је навела да их је певач позвао код њега у хотелску собу. Додала је да је тада имала 21. годину.

„Џастин је тражио да му се придружим у кревету и убедио ме је да ћутим о томе, да не говорим никоме јер ћу, како је рекао, имати озбиљне проблеме. Запитала сам се да ли је нормално то што ми се дешава. Ипак, пристала сам да га пољубим“, наставила је у посту Данијел.

Додала је ипак да није „желела да иде даље и да има сексуалне односе са Џастином“.

Џастин Бибер (26) се овим поводом огласио на Твитеру и демантовао све наводе Данијел, нудећи доказе за то да чак није био ни на наведеној локацији назначеног датума.

„Обично се не бавим оваквим стварима, јер се током читаве каријере сусрећем са разним лажним оптужбама, али након разговора са супругом и мојим тимом одлучио сам да о овоме кажем шта имам“ написао је Бибер

„Гласине су гласине, али сексуално злостављање је нешто што не схватам олако. Хтео сам да на најновије одговорим одмах, али из поштовања према толиким жртавама, које се свакодневно сусрећу са тим проблемом, хтео сам да будем сигуран да сам сакупио све чињенице пре пре него што дам било какву изјаву“, додао је певач.

„Желим да будем јасан. У овој причи о дешавањима у Тексасу нема истине. У ствари, доказаћу да нисам ни био на тој локацији“, написао је. 

Бибер је потврдио да је наступао на фестивалу, али да га је на догађају пратила његова тадашња девојка Селена Гомез.

„Отпевао неколико песама. Оно што ова особа која ме оптужује није знала је то да сам присуствовао том фестивалу са својом тадашњом девојком Селеном Гомез“, тврди певач.

Бибер је такође објавио низ твитова са објавама и сликама за које је рекао да су у складу са његовом тврдњом да није био у „Фор сизонс“, већ да је био смештен у објектима "Airbnb" и "Vestin" 9. и 10. марта 2014. године. 

Бибер је рекао да ће у овом случају покренути правни поступак против особе која га је оптужила за сексуални напад.

„Сваку тврдњу о сексуалном злостављању треба схватити врло озбиљно, и зато је потребан овакав мој одговор“, закључио је популарни певач. 

четвртак, 10. октобар 2024.
28° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи