Меланија променила брачни уговор са Доналдом Трампом пре усељавања у Белу кућу

Један од разлога зашто је Меланија Трамп одлагала селидбу из Њујорка у Белу кућу 2017. године био је промена брачног уговора са америчким председником, наводи се у новој књизи репортерке Вашингтон поста.

Ауторка Мери Џордан цитирала је изворе блиске Трампу, који су рекли да је њена намера била да „испреговара нови финансијски аранжман“, којим би требало да њен син Бајрон буде збринут.

Књига The Art of Her Deal: The Untold Story of Melania Trump је базирана на више од 100 интервјуа, преноси Вашингтон пост.

Како се наводи у књизи, првој дами је требало времена да преброди сазнања о сексуалним скандалима Доналда Трампа током председничке кампање, а нови брачни уговор осигурао је да Бајрон неће бити искључен из породичног бизниса.

„Желела је написмено да ће Бајрон бити третиран једнако као и остала Трампова деца када су у питању финансијске шансе и наследство“, пише Мери Џордан.

Иначе, амерички председник Доналд Трамп велики је заговорник брачних уговора. Још пре више од 20 година у интервјуу Лерију Кингу рекао је: „Иако су они одвратна документа, велики сам заговорник брачних уговора.“

Портпаролка прве даме одбацила је наводе из књиге.

„Још једна књига о госпођи Трамп са погрешним информацијама и изворима. Ова књига припада жанру фикције“, истакла је Стефани Гришам.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 07. октобар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи