Мексиканка у шестој деценији „краде“ пажњу на црвеном тепиху

Сaлма Хајек, Мексиканка која је својим радом постигла холивудску каријеру, прве глумачке кораке направила је у мексичкој ТВ новели „Тераса“, а велики холивудски успех стигао је са филмом "Десперадо" са Антонијем Бандерасом.

Једна од њених најзапаженијих улога је улога мексичке сликарке Фриде Кало у филму Фрида, за коју је номинована за Оскара, BAFTU, Golden Glob I Screen Actors Guild награде.

Сaлма Хајек рођена је у Мексику, активна је на друштвеним мрежама, а бави се и успешним продуцентским послом. У браку је са мултимилијардером са којим има ћерку Валентину Палому.

Упркос променама које доносе године и даље је срећна и задовољна.

"Још увек се осећам помало секси јер ме супруг стално подсећа на то. Али у мом животу није најважније осећати се секси", искрено је објаснила глумица и додала да је за њу срећа у породици.

Никада се није подвргла пластичним операцијама и ботоксу, као ни микродермоабразији.

Tоком прошле године у Хрватској је снимила део филма Hitman's wife bodyguard, са колегама Рајаном Рејнолдском и  Семјуелом Л. Џексоном. Очекује се наставак снимања филма, који се снимао у Сплиту, Ровињу и Пули.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 11. октобар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи