Непристојна понуда руској шампионки – 200.000 долара месечно да буде пословна пратња

Светска вицешампионка у скоку у даљ Дарија Клишина открила је да је добила понуду да буде девојка за пословну пратњу, рекавши да је остала шокирана због понуде од човека на Инстаграму.

Двадесетдеветогодишња атлетичарка која живи у Атланти у САД рекла је да је на Инстаграму од непознатог мушкарца добила позив да постане девојка за пословну пратњу, као и објашњење о свим погодностима које би јој потврдан одговор донео.

„Можете ли да замислите? Пре неколико месеци ми је понуђено да будем девојка за пословну пратњу. Остала сам шокирана“, истакла је Клишина за портал sports.ru.

Руска скакачица у даљ одбила је понуду и рекла да није заинтересована за тако нешто.

„Иако сам одбила, он је наставио: 'Молим те, не одбијај, не знаш све услове. Нудим ти велику количину новца.' Рекао је да би зарађивала 200.000 долара месечно. После тога сам размишљала да ли стварно делујем као девојка за пословну пратњу“, навела је Клишина.

У интервјуу за руски портал, Клишина се присетила и фотографисања за руски часопис за мушкарце на почетку каријере, наглашавајући да сада жали што је учествовала у томе.

Током каријере руска шампионка, која се редовно појављује на листама најлепших атлетичарки света, добијала је прегршт позива да позира за часопис Максим, али је их је све одбијала.

Клишина је 2017. на Светском атлетском такмичењу у Лондону освојила сребрну медаљу, а током каријере је два пута била европска шампионка. На Олипмпијским играма у Рију 2016. била је једина руска атлетичарка којој је, након допинг скандала, дозвољено да се такмичи.

Број коментара 7

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 11. октобар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи