Краљевски доручак сада сви могу да припреме – принц Чарлс објавио рецепт

Принц Чарлс је на друштвеним мрежама открио рецепт за свој омиљени доручак - печена јаја са британским сиром.

У недељу ујутро, на званичном профилу на друштвеним мрежама Кларенс хауса – који званично припада принцу Чарлсу и његовој супрузи Камили, војовткињи од Корнвала – објављен је рецепт за „печена јаја са британским сиром" – омиљени доручак принца Чарлса.

И на профилу на Инстаграму и на Твитеру Кларенс хауса принц Чарс је себе назвао „поносним шампионом домаћег британског сира", јер је повод за објављивање рецепта за омиљени јутарњи оброк био онлајн фестивал посвећен британском сиру, чији произвођачи су нарочито били погођени пандемијом коронавируса.

„Једна од ствари која нам несумњиво доноси велико задовољство јесте добра храна. Стога је веома забрињавајуће што је због пандемије у ризику једна од најлепших радости у животу – британски сир“, поручио је Чарлс.

За омиљени доручак потребне су две врсте британског сира – мекани и тврди – павлака, јаја, спанаћ, чери парадајз и свежи босиљак.

Маслацем намазану тепсију треба обложити листовима спанаћа, а у средини оставити мали круг. Затим додати чери парадајз насечен на четвртине и око њега посути меки сир. Додати босиљак, посолити и побиберити.

У средини посуде разбити два јаја, прелити га павлаком, и преко нарендати сир. Пећи у загрејаној рерни на 180 степени осам до десет минута и доручак је спреман.

Пријатно!

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 11. октобар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи