Никола Роквић концертом за комшије испратио последњи полицијски час

Готово да нема особе којој вишенедељно ванредно стање није утицало на расположење. Неки су се ућутали, остали код куће и чекали да прође. Други су се активирали и време убрзали хуманитарним радом и песмом. Тако је Никола Роквић припремао пакете, мотивисао друге волонтере и готово сваке вечери певао на тераси.

И кад је било неизвесно колико ће трајати и са каквим ће се последицама завршити, он није губио ни енергију ни мотивацију. Никола Роквић био је са волонтерима на Сајму, бодрио је и неке друге да се укључе и помогну.

„Мислим да смо показали да смо јако солидарни и сложни када су у питању овако кризне ситуације. Поносан сам на све вас и све људе који су помагали, који су морали да раде, који су жртвовали своје животе зарад других. Тако да мислим да смо показали да имамо духа", каже Никола Роквић.

Многим комшијама је, кажу, баш он обележио време карантина. Зато, није нелогично, што је концертом за комшије и испратио последњи полицијски час у овој епидемији. Дуге вечери у изолацији и себи и комшијама прекраћивао је песмом. Репертоар је зависио од околности, расположења, публике.

А публика, једина која је могла да слуша изблиза стално је тражила још. Зато им је најмузикалнији комшија приредио најлепши испраћај полицијског часа. Да буду дисциплиновани, али и хумани и сете се оних којима је потребна помоћ, још једном их је подсетио Никола Роквић.

петак, 11. октобар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи