На Жабљаку ухапшена Сораја Вучелић

Две особе, лишене су слободе у општини Жабљак у Црној Гори, због кршења мера о сузбијању заразних болести. Како "Вијести" преносе, једна од ухапшених је Сораја Вучелић, позната по учешћу у ријалити програмима.

Службеници Одељења безбедности Жабљак, лишили су слободе С. М. (34) из Бара и М. М. (33) из Подгорице због постојања основане сумње да су починиле кривично дело: непоступање по здравственим прописима за сузбијање опасне заразне болести, саопштено је из Управе Полиције Црне Горе. 

Црногорске Вијести извештавају да је једна од ухапшених позната учесница ријалити програма Сораја Вучелић Масони.

Поступајући по оперативним информацијама, полиција је извршила контролу једне викендице у насељу Борје, у којој су затечене две женске особе, С. М. и М. М., које нису поседовале потврде о изузетку од забране међуградског саобраћаја.

Осим кршења мере забране међуградског саобраћаја, оне су прекршиле и забрану окупљања у објектима становања лицима која нису чланови заједничког породичног домаћинства.

С. М. и М. М. су лишене слободе, и уз кривичну пријаву спроведене државном тужиоцу у Основном државном тужилшатву у Пљевљима.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 11. октобар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи