Преминуо Ирфан Кан, звезда филма "Милионер са улице"

Познати боливудски глумац, који је остварио запажене улоге у остварењима "Парк из доба Јуре" и "Милионер са улице", преминуо је у 54. години.

Кан је преминуо у болници у Мумбају а раније је јавност обавестио да болује од рака. Смрт је, како медији пушу, наступила услед компликација са инфекцијом дебелог црева. 

Поводом смрти глумачке звезде огласио се и Канов представник за медије.

"Жалосно је што овог дана морамо да пренесемо тужне вести. Ирфан је био снажна душа, неко ко се борио до самог краја и увек је инспирисао све који су му били у близини. Окружен љубављу, и породицом за коју се највише бринуо, отишао је на небеско пребивалиште. Сви се молимо и надамо се да је у миру", изјавио је пиртпарол. 

Кан је остварио улоге у више од 100 индијских филмова и важио је за глумца са изузетно плодоносном каријером. Вест о његовој смрти је ударна у индијским медијима.  

Ипак, глумац са бројним националним наградама, није се ограничио само на боливудске хитове.

Радио је у холивудским филмовима, укључујући Милионера са улице у којем је глумио полицајца, у Спајдермену, Парку из доба Јуре, Пијев живот...

Био је ожењен, отац двоје деце.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 06. октобар 2024.
10° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи