Џенифер Анистон се због пандемије помирила са оцем

Звезда серије "Пријатељи" Џенифер Анистон помирила са оцем Џоном, са којом је дуго имала компликован однос. Забринута је за његово здравље у јеку пандемије коронавируса, и чују се свакодневно телефоном.

Популарној глумици биле су потребне године терапије да се избори са проблемима узрокованим тиме што ју је, док је била дете, отац напустио. 

Дејли мејл преноси наводе извора блиског 86-годишњаку:„Џенифер је раније опростила свом оцу што је отишао из породичног дома, али њихов однос је ипак био пун успона и падова. Није разговарала с њим врло дуго. Али откад је коронавирус изазвао кризу, на телефонској вези су скоро свакодневно. И то нису само кратки разговори. Џон је одушевљен што су се помирили".

Отац Анистонове, такође глумац, напустио је супругу Ненси у новембру 1979, после 11 година брака. У то време њихова ћерка Џенифер, имала је десет година. И Ненси је била глумица али и манекенка.

Џенифер је за медије раније причала о томе да се сећа како је тада, када се вратила са једног рођендана, код куће затекла мајку која јој је рекла: „Твој отац неће бити са нама неко време".

„Мама није рекла да је отишао заувек. Не знам да ли сам нешто у меморији блокирала, али само се сећам да сам седела и плакала, да нисам разумела зашто га нема. Не сећам се ничег другог што се потом дешавало, ни те ноћи, ни наредног дана. Не сећам се ничег, осим тога да ми је било чудно што мог оца нема. И није га било неких годину дана", испричала је глумица.

Анистонова је својевремено била у сукобу и са мајком, која је 1999. године објавила књигу, због чијег садржаја, са њом дуго није била у контакту.

Иначе, Џенифер ће поново сарађивати са Кортни Кокс, Лизом Кудроу, Метом Лебланком, Метјуом Перијем и Дејвидом Шимером и обрадовати своје поклонике у новом издању серије Пријатељи које многи обожаватељи нестрпљиво чекају.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 11. октобар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи