Том Хенкс се одужио свом аустралијском пријатељу, дечаку Корони

Док се борио са болешћу у изолацији Том Хенкс је добио писмо подршке од осмогодишњег Аустралијанца који му се, између осталог, пожалио да га у школи исмевају због тога што се зове Корона. Познати глумац није заборавио свог малог пријатеља и одужио му се необичним поклоном.

Том Хенкс и његова супруга Рита Вилсон прве су јавне личности које су објавиле да су позитивне на коронавирус и које су провеле две недеље у изолацији у Аустралији где су се затекли због пословних обавеза.

Осмогодишњи Коророна Де Вре послао је писмо подршке познатом глумцу, али и признао да је тужан што га другари у школи задиркују због имена.

„Волим своје име, али у школи ме називају коронавирусом. Јако сам тужан и љут када ме тако људи називају“, написао је дечак.

Пошто се глумачки пар потпуно опоравио од болести и вратио у домовину, Том Хенкс се сетио малог Короне и послао му је своју писаћу машину марке Корона, на којој му је написао и пратеће писмо.

„Драги пријатељу Корона,

Твоје писмо је јако обрадовало моју жену и мене и били смо одушевљени. Хвала ти што си тако добар друг – пријатељи се познају у невољи.

Видео сам те на телевизији иако сам се вратио у Америку и сада сам потпуно здрав. И мада више нисам болестан због твог писма се осећам још боље. Знаш, ти си једина особа коју сам упознао а да се зове Корона – као и круг око Сунца , круна.

Верујем да ће ти ова писаћа машина одговарати...Питај родитеље да ти покажу како се користи и искористи је да ми напишеш још једно писмо“, поручио је Том Хенкс свом малом пријатељу.

петак, 11. октобар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи