Ексклузивни ускршњи концерт Жељка Јоксимовића вечерас од 18 сати

Један од наших најпознатијих кантаутора Жељко Јоксимовић наступиће испред Скупштине града у Београду, 20. априла, у 18 часова. Директан пренос може се пратити на РТС-у 2.

-Никада нисам мислио да ћу ово да кажем, уочи неког наступа, али данас, 20. априла, моја основна порука је - хвала свима који неће бити на мом концерту. И хвала свима који су ми омогућили да певам сам, за људе, без људи. И знам да звучи чудно, али бити сам, данас, јесте највећи допринос који свако од нас може да да заједништву и заједници.

Поред тога, ако нисмо лекари, мало можемо, али и то мало, неки пут је баш оно што мора да буде урађено. Због тога и певам данас, сам. Да се људи не би оседали сами. Певам и зато што тај осећај неусамљености, овај град, ова земља и ови људи заслужују. Песма не лечи, али чини да се чује то основно - нисте сами. Ни у болницама, на сајмовима, у становима.

Зато, још једном, хвала свима који неће бити на овом концерту, иако је мој рођендански. То је најбољи начин да певамо заједно. Онима којима је песма потребна, као нада. Хвала још једном, добро здравље желим људима и брз опоравак свима које овај вирус одвојио од нас.

Живели, будите здрави, поручује Јоксимовић, који заједно са музичарима и целокупном продукцијом наступа без хонорара.

Иако ће улице бити празне, директним преносом овог спектакуларног наступа ексклузивно на РТС- у, К1 телевизији и К1 Јутјуб каналу показаћемо да позитивна енергија не познаје границе и да је музика универзални језик који сви разумеју.

Останите код куће и гледајте музику- понедељак, 20. април, од 18 часова!

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 11. октобар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи