Харисон Форд признао да није био први избор за лик Индијане Џонса

Харисон Форд, који ће по пети пут заиграти у Спилберговом серијалу о археологу Индијани Џонсу, у последњем интервјуу који је дао поводом новог филма „Зов дивљине“, признао је да Џорџ Лукас није желео да он добије ту улогу већ Том Селек.

У интервјуу који је дао за часопис Parade, Харисон Форд открива да је улогу Индијане Џонса добио само зато што Том Селек није могао да прихвати јер је био везан телевизијским уговором.

Додуше, признаје Форд, Џорџ Лукас који је био продуцент серијала о Индијани Џонсу, хтео је да узме Тома Селека јер је Форд већ играо у његовом серијалу Ратови звезда и није желео да му он постане дежурни глумац, као што је Роберт де Ниро постао Мартину Скорсезеу.

Селек је био толико близу добијања улоге Индијане Џонса, да је урадио и пробне снимке. Међутим, телевизијска станица са којом је имао уговор није хтела да га ослободи месец дана раније.

Џорџ Лукас је ипак на крају признао да је Харисон Форд био „идеалан избор за ту улогу“.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 12. октобар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи