Ко је симпатична пратиља и глас човека који је освојио Холивуд

Сваки пут када би Бонг Џун Хо устајао из свог седишта и пео се на бину, поред њега је била девојка у црном оделу спремна не само да преведе већ и да протумачи његове речи.

Шерон Чои постала је преко ноћи феномен на друштвеним мрежама, највише захваљујући свом држању, децентном и одмереном понашању и посвећености послу.

Пратећи у стопу Бонга још од прошлогодишњег Канског фестивала где је Паразит узео Златну палму, редитељ и његова верна пратиља развили су симбиотску везу.

Иако Бонг зна енглески и вероватно би и могао да комуницира на њему, Јужнокорејац верује да је боље да то уместо њега ради Чои.

Три пута се са њим пела на бину у театру „Долби“ да пренесе Бонгово захваљивање на наградама. Судећи по реакцијама људи на интернету, 25-годишња Шерон је баш у тим тренуцима освојила све који су пратили свечаност.

Многи су се питали ко је симпатична пратиља, а убрзо су добили информацију да је и сама филмаџија и да спрема сценарио.

„Она прави филмове, студирала је то. Пише сценарио и веома сам радознао што се тога тиче“, рекао је Бонг после доделе Оскара.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 13. октобар 2024.
11° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи