Због паркирања возила испред Безосове виле, платили скоро 17.000 долара

Камиони, пикапови и аутомобили паркирани испред вашингтонске виле директора „Амазона“ Џефа Безоса зарадили више од 564 казне за непрописно паркирање.

Безос је кућу од 2.500 квадратних метара, која је некада била музеј текстила, купио за 23 милиона 2016. Налази се недалеко од „Кристал Ситија“, другог седишта „Амазона“.

Убрзо је уложио 12 милиона долара у реновирање, којим је вила проширена на 3.100 квадрата.

Како преносе медији, Безосов дом има 11 спаваћих соба, балску просторију, вински подрум, собу за пијење вискија, биоскоп и више од хиљаду (!) светлосних инсталација.

Међу документима се могу наћи и „астрономске“ казне за паркирање. Између 2016. и 2019. издате су 564 казне, а укупна вредност им је скоро 16.840 долара.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 13. октобар 2024.
11° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи