Бибер у лошем стању: „Нисам на дрогама, већ сам болестан“

Канадски поп певач Џастин Бибер открио је да му је дијагностикована лајмска болест, као и да је претходних неколико година за њега било веома тешко.

Није требало много времена да прође након што је Бибер снимљена на улици у прилично лошем стању да крену спекулације да канадска мегазвезда има проблема са дрогом.

Ипак, 25-годишњи поп певач објавио је на Инстаграму да за његово лоше стање нису одговорне дроге, већ болести.

„Неколико тешких година је за мном“, написао је Бибер откривајући да су му доктори дијагностиковали лајмску болест, али и да годинама пати од хроничне вирусне инфекције.

Лајмску болест шире крпељи, а она у почетку узрокује осип, грозницу, болове у глави и малаксалост. Може да доведе до парализе фацијалног нерва, јаких болова у зглобовима, тешких главобоља и срчаних палпитација.

Чак и када се излечи, месецима касније симптоми могу поново да се јаве.

„Људи мисле да сам на мету (мета-амфетаминима), али је схватају да ми је недавно дијагностикована лајмска болест, а да сам у претходном периоду имао тежак случај мононуклеозе, која је утицала на мозак и моје свеукупно здравствено стање“, навео је певач.

Бибер је додао да узима терапију, а да ће све открити у предстојећем документарцу о свом животу, који ће бити емитован на Јутјубу.

„Видећете против чега се борим и побеђујем. Вратићу се бољи него икада пре“, истакао је Бибер.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 13. октобар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи