Преминуо Нил Инес, звезда Монти Пајтона

Британски писац, глумац и музичар Нил Инес, звезда Монти Пајтона, преминуо је у 75. години, саопштио је његов агент Најџел Мортон.

У саопштењу породице наводи се да са великом тугом обавештавају јавност да је Нил Инес умро у недељу 29. децембра 2019. године, пренео је АП.

„Изгубили смо дивну, нежну душу чије су музика и песме дирнули срце свакога и чији су нас интелект и потрага за истином инспирисали“, наводи се у саопштењу.

„Инес је умро природном смрћу, брзо, без упозорења“, наводи се у саопштењу.

Инес је писао песме за популарни филм Монти Пајтон и Свети грал, појавио се у Монти Пајтоновом животу у Британији и учествовао на турнеји групе у Британији и Канади.

Tакође je био члан бенда „Бонзо дог бенд“, чија му је композиција Ја сам урбани астронаут донела награду „Ајвор Новело“.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 13. октобар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи