Читај ми!

Међународна „Жупска винска трка“ – у суботу, кроз виногорја Александровца

Осма по реду, Жупска винска трка, једна од најзначајнијих спорстско-туристичких догађаја у Александровцу жупском, одржаће се у суботу, 28. септембра, са почетком у 12 часова, у срцу винородне Жупе, на платоу испред Музеја винарства и виноградарства у Александровцу.

Међународна  „Жупска винска трка“ – у суботу, кроз виногорја Александровца Међународна „Жупска винска трка“ – у суботу, кроз виногорја Александровца

Током целог дана испред платоа Музеја биће целодневна ди-џеј журка, али и сајамска изложба жупских вина и домаћих производа. Свечано проглашење победника биће у 14 часова.

Овогодишња трка бележи рекордан број учесника, са преко 550 пријављених тркача из 10 различитих држава и са три континента, што наглашава њен снажан међународни карактер.

Осим учесника из Србије, ту су и такмичари из Словеније, Северне Македоније, Немачке, Русије, Сједињених Америчких Држава, Уједињеног Краљевства, Данске, Украјине, Уједињених Арапских Емирата и других земаља.

Жупска винска трка је јединствена трeјл трка, у којој учесници трче кроз предивне пејзаже виногорја Жупе, уживајући у природним лепотама и имајући прилику да се током саме трке окрепе традиционалним жупским вином. Ова комбинација спорта и уживања чини трку посебном, а раст броја учесника из године у годину доказ је њене све веће популарности.

 Очекује се велики број гледалаца, навијача и гостију, као и представника компанија које су подржале ову Манифестацију.

петак, 27. септембар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи