Читај ми!

Погледајте финалисте најкомичнијих фотографија дивљине, имате ли фаворита

Објављено је 40 најбољих фотографија које су ушле у ужи избори за награде Comedi Vildlife Photo 2022, изабраних међу хиљаду пристиглих снимака које су послали професионални и аматерски фотографи из целог света. Победници за ову годину биће проглашени 8. децембра.

Ако желите да се слатко насмејете, забавне фотографије дивљих животиња можете видети на порталу Affiniti Photo People's Choice Avard, где такође можете гласати за свог фаворита. Гласање се завршава 27. новембра, а победници за 2022. у свим категоријама биће објављени 8. децембра.

Рођен из страсти према дивљим животињама и деценијама искуства живота и рада у источној Африци, Comedi Vildlife је скромно започео свој живот 2015. као фотографско такмичење, којим управљају његови оснивачи, Пол Џојнсон-Хикс и Том Салам. Од тада, израстао је у глобално познато такмичење које прате милиони људи сваке године.

„Уз толико страшних ствари које се догађају у свету, свима би нам добро дошла доза забаве и смеха, а овогодишњи финалисти су нам то омогућили“, поручио је Салам.

Бесплатно такмичење, отворено за почетнике, аматере и професионалце у фотографисању дивљих животиња, слави богатство нашег природног света и наглашава шта треба да урадимо да бисмо га заштитили. Од изненађене видре до корњаче која псује, фотографије Comedi Vildlife превазилази културна и старосна ограничења како би свима измамила осмех.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 06. септембар 2024.
22° C

Коментари

Juga
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Trudnoca
Бесплатна вантелесна оплодња и у Нишу
Pun mesec
Како Месец утиче на физичко и ментално здравље
Mirjana
Преминуо Игор Холодков
Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару