Читај ми!

Заједничка донација за напуштене животиње „Пет центра“ и купаца

Током празника продавнице „Пет центра“ у Београду пружиле су прилику свима да улепшају Божић и Нову годину незбринутим животињама акцијом заједничког донирања – на сваку донацију купаца, „Пет центар“ је донирао још толико!

Празници увек инспиришу на даривање и помагање свима којима је потребно, укључујући и напуштене љубимце. До удомљења и проналаска породице о којима многи љубимци сањају не смемо да заборавимо да је и њима потребна брига, нега и храна. Зато је у периоду од 27. децембра до 2. јануара, у свим „Пет центар“ радњама у Београду организована добротворна кампања донирања „И њима је Нова година“.

Да би празнике учинио чаробним за све љубимце, „Пет центар“ је додатно подстакао своје купце на донирање хране за напуштене псе и мачке у Београду, тако што је на сваку донацију додао исту количину хране. На тај начин је свака донација, чак и она најмања, добила већу вредност – као и укупну тежину. Укупно је прикупљена значајна количина хране која је њушкицама улепшала празничне дане!

Сва храна прикупљена у кампањи, као заједничка донација купаца и Пет центар продавница достављена је директно у шапице паса и мачака који су празнике дочекали у удружењу за заштиту животиња у Београду – Animal Rescue Serbia.

„И овом приликом морам да нагласим да смо веома срећни што заједно с 'Пет центар' продавницама помажемо незбринутим животињама дуги низ година. Наша сарадња сеже знатно даље од класичног спонзорства, великодушних донација и подршке удомљавању животиња из азила. Захваљујем Пет центар продавницама на дугогодишњох сарадњи и највише од свега што свима нама дајете наду за боље сутра“, истакао је Александар Гаврић, председник удружења Animal Rescue Serbia из Београда.

Дарови су били више него добродошли јер ово удружење свакодневно брине о великом броју напуштених животиња и улаже огроман труд како би пронашли домове за све шапице. „Пет центар“ их у томе снажно подржава, не само овом празничном кампањом и донацијом, већ и подстицањем сваког појединачног удомљења.

„Пет центар“ је већ више од десет година део многобројних породица љубитеља кућних љубимаца. Највећи малопродајни ланац потрепштина за кућне љубимце у Србији од самог почетка свог пословања у потпуности је посвећен љубимцима и њиховим власницима и с пуно ентузијазма промовише добробит љубимаца и одговорно власништво.

Заједно настављамо да помажемо, како бисмо свет учинили лепшим местом за што више љубимаца. И најмање добро дело има велику вредност и велики значај. Љубимци знају зашто.

недеља, 08. септембар 2024.
33° C

Коментари

Juga
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Trudnoca
Бесплатна вантелесна оплодња и у Нишу
Pun mesec
Како Месец утиче на физичко и ментално здравље
Mirjana
Преминуо Игор Холодков
Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару