Читај ми!

Затворен Француски зоолошки врт пошто је чопор од девет вукова побегао

Четири вука су убили радници парка, а петорицу успавали службеници зоолошког врта на месту догађаја .

Власти на југу Француске привремено су затвориле зоолошки врт након што је чопор од девет вукова побегао из ограђеног простора током посета, саопштили су званичници.

„У инциденту у зоолошком врту  Trois Vallées zoo in Montredon-Labessonnié у југозападној регији Тарн није било повређених људи, али су четири вука убили радници парка, а пет су успавали локални званичници на лицу места", истакао је Фабиен Шоле.

„У време бежања вукова није било много људи у зоолошком врту и ни у једном тренутку посетиоци нису били у опасности", рекао је Шоле.

Међутим, безбедносни проблем значи да је зоолошки врт морао да буде затворен док се проблеми не отклоне.

Власник парка, Савеур Ферара, рекао је да су вукови, побегли након што су уништили безбедносне ограде, али никада нису напустили сам зоолошки врт.

„Због ненормалног и опасног понашања неких од њих, особље парка је, нажалост, убило четири вука", рекао је он, истичући да су грађани одмах евакуисани из парка.

У октобру 2020. године зоолошки врт је затворен због безбедносних мера, али је налог за затварање касније укинуо суд. Страница парка на друштвеним мрежама саопштила је да ће се зоолошки врт поново отворити средином јануара.

понедељак, 09. септембар 2024.
24° C

Коментари

Juga
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Trudnoca
Бесплатна вантелесна оплодња и у Нишу
Pun mesec
Како Месец утиче на физичко и ментално здравље
Mirjana
Преминуо Игор Холодков
Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару