Ко то прави неред у канцеларији

Аустралијанка Бри Блекмен ради као истраживач на Националном универзитету у Канбери. Једног јутра у својој канцеларији затекла је неред, али и кривца који је мало „поспремио канцеларију“.

Жена је у првом моменту због нереда и разбацаних ствари помислила да јој је неко провалио у канцеларију, али је схватила да ништа није украдено, већ су ствари само разбацане. Тада је схватила да у канцеларији има и друштво.

„Тек када сам отишла да проверим свој компјутер, који је на другој страни собе, видела сам мало лице које ме гледа,приметила сам измет и урин“, рекла је Бри за BuzzFeed News.

Уљез? Уобичајени аустралски четкасторепи пењач, опосум, који је у канцеларију ушао преко крова.

„Изгледао је резигнирано и, наравно, помало уплашено и збуњено. Судећи по броју књига које су пале с полица, мислим да је више пута покушао да се попне на полице, до крова, да изађе путем којим је и дошао. Био је помало исцрпљен“, додала је Бри.

Жена је животињу нахранила и понудила јој воду.

Кампус је пар дана био затворен због олуја и киша које су погодиле Аустралију, али је умиљата животиња отишла.

„Добила сам мејл да је опосум сам отишао из канцеларије. После одмора хране и воде, сигурно је добио снагу и вратио се кроз рупу на плафону“, закључила је Бри Блекмен истраживач на универзитету у Канбери.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 17. септембар 2024.
15° C

Коментари

Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Sažeto od Amazon produkcije
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Odlicna serija
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи