Импотенцију лече препаратима од костију лавова

На главном аеродрому у Јоханезбургу заплењена је илегална пошиљка костију лавова, тежине 342 килограма, потврдило је јужноафричко Министарство за заштиту животне средине. Кости лавова врло су тражене у Азији за прављење препарата који се користе против импотенције и реуме.

Кости су пронађене умотане у алуминијумску фолију у десетак дрвених сандука, пренео је АП.

Министарство за заштиту животне средине Јужне Африке саопштило је да су три особе ухапшене након што су кости откривене у уторак.

Јужноафричка политика омогућава годишњи извоз одређене количине костију лавова у узгоју да би се задовољила потражња за костима у Азији, али неке групе које се боре за права животиња противе се томе.

На црном тржишту велика је потражња за костима лавова које се потапају у пиринчано вино, а затим продају као тигрове кости, које се такође користе за прављење препарата против импотенције и реуматизма.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
29° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи