Почео 74. Санремо - Ибра уз песму Лепе Брене дочекан овацијама

Званично је почео 74. Фестивал италијанске музике у Санрему који Радио-телевизија Србије ексклузивно прати из самог Аристона. На изненађење публике на бину је изашао фудбалер Златан Ибрахимовић који је уз песму "Луда за тобом" Лепе Брене дочекан овацијама публике.

Музичке нумере на овогодишњем Санрему изводи 30 певача, а највећи аплауз добила је Фјорела Маноја, једна од најпознатијих италијанских певачица. Поред Амадеуса, програм прве вечери води Марко Менгони, прошлогодишњи победник на Фестивалу. Песму коју је представио на Евровизији публика је певала заједно са њим уз упаљена светла на мобилним телефонима. 

Амадеуса су неколико пута прекидале мелодије које подсећају на "балканску музику". После три песме, од укупно 30, које ће бити изведене на првој вечери 74.фестивала Санремо, Амадеус је замолио директора оркестра да му објасни о чему се ради.

На изненађење публике на бину је изашао фудбалер Златан Ибрахимовић који је уз песму "Луда за тобом" Лепе Брене дочекан овацијама публике у театру Аристон.

На свој стандардни начин шалио се са Амадеусом, коме је ово последњи пут да води фестивал, пет пута био је уметнички директор.

Ибрахимовић је истакао да је послушао своје тело, па је престао да игра фудбал,као и да  би и Амадеус, који има 61. годину могао да следи његов пример.

Чувени и омиљени фудбалер је такође додао да ће га посматрати током вечери из првог реда у коме седи са супругом. Златан ће се вероватно још једном попети на бину на опште одушевљење гледалаца који су његово изненадно појављивање пропратили снажним аплаузом.

уторак, 21. мај 2024.
21° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара