Андре Рју видео-поруком поздравља публику у Србији

Од када је најављено да Андре Рју наступа по први пут у Београду 22. маја 2019. у Штарк арени, одушевљење публике не јењава. Иако до концерта има још пола године, у првих недељу дана од када су карте пуштене у продају распродато је већ пола дворане – више од 5.000 карата.

Одушевљење је обострано. „Краљ валцера“, како га често називају, подједнако се радује свом наступу у Београду, па је тим поводом снимио специјалну видео-поруку којом лично поздравља београдску публику.

„Веома сам узбуђен што могу да најавим да долазимо први пут у Београд“, каже у видео-снимку Андре Рју.

Светска звезда Андре Рју је несумњиво један од најпопуларнијих интернационалних музичара нашег времена, а у Београд долази у оквиру своје светске турнеје 2019.

Прослављен као савремени „краљ валцера“ од Мексика до Аустралије, Андре Рју игра у својој сопстевној лиги са око 600.000 посетилаца годишње, надмашујући чак и највеће звезде као што су Бруно Марс, AC/DC или Риjана.

„Музика и посебно валцер су веома важан део мог живота“ наводи Андрe Рjу и додаје:

„Ако делић музике дотакне моје срце, дотаћи ће и ваше. Ова дивна музика ми омогућава да донесем свету радост живота и хумор. Све је дозвољено на мојим концертима: смејање, плакање, играње, певање. Емоције су тајна мог успеха.“

Улазнице за концерт публика може да набави путем „Евентима“.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 30. септембар 2024.
11° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи