Kоља 12. и 13. децембра у Новом Саду и Панчеву

Музичар Никола Пејаковић Коља промовисаће нови албум „4 Прста“ распродатим концертом 12. децембра у 20 сати у Студију М у Новом Саду. Следећа прилика да се чује и види Коља је 13. децембра у исто време у Дому војске у Панчеву, што ће бити његов завршни концерт у 2018. години.

Познат као сценариста, редитељ и глумац, Коља се на музичкој сцени представио албумима Мама, немој плакати (2001), Коља (2009) и Гробовласници (2013), а концертно је дебитовао 2015. године изузетно успешним концертима управо у Београду (Дом синдиката), Новом Саду и Панчеву.

Коља се половином новембра вратио у Београд, где је поводом албума 4 Прста одржао тријумфални концерт у распродатој Комбанк дворани (бивши Дом синдиката), а сада га чека испуњен новосадски Студио М, и на крају свирка у Панчеву.

„Имам дивну и одану публику, која воли моју музику. Моје је само да свирам и да се дам читав, без остатка", каже Коља.

У Кољином бенду су уз гитаристу Воју Аралицу и клавијатуристу Ивана Алексијевића Панчевца, контрабасиста Милан Павковић и бубњар Дуца Иванишевић.

Култни аутор, гитариста и певач Никола Пејаковић Коља објавио је летос нови албум 4 Прста (издавач Лонг плеј), позамашну збирку од чак 19, у блузу утемељених али ипак жанровски разноликих, композиција.

Албум 4 Прста доноси са страшћу одсвиране блузичне ствари какве су Старост неће никога да чека, Дошла си касно или Слика покојног друга, али затим зна да полети у соул-поп Нема ме без ње или успори са лаганом Узми ову песму и рефлективном Живот је сан, чак скрене у певање на енглеском у Land of Hope или изненади са три, гудачима обојена, инструментала.

На новом албуму Коља изненађује компоновањем музике на стихове великог српског песника Јована Јовановића Змаја (1833-1904).

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 30. септембар 2024.
8° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи