Аријана Гранде окупила познате у споту "Thank U, Next"

Упркос томе што песму "Thank U, Next" музички слабо шта разликује од претходних хитова Аријане Гранде, до 40 милиона прегледа само на „Јутјубу“ споту није требало ни 17 сати.

Без трачка сумње, на велико интересовање за нови спот америчке музичке звезде утицаја има чињеница да се у њему појављују бројне познате личности.

Ту је више јунака популарних тинејџерских филмова попут Опасне девојке, Данас 13, сутра 30, Правна плавуша и Навијачице (Bring It on), затим Колин Балингер сензација са Јутјуба, па чак и Крис Џенер која Аријани глуми маму.

Ипак, оно због чега је армија обожавалаца 25-годишње певачице с нестрпљењем ишчекивала спот је да би видели како ће Аријана приказати бившег вереника Пита Дејвидсона. 

Између делова спота који су налик на инсерте из поменутих филмова, Аријана је нашла места, не само за Пита, већ и за још неколико бивших љубави.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 30. септембар 2024.
7° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи