Џекс Џоунс и „Јирз енд јирз“ се „играју“

Прослављени ди-џеј и продуцент, Џекс Џоунс, представља нови сингл на ком му друштво прави Оли Александер, члан састава „Јирз енд јирз“.

Након бројних сарадњи са звездама као што су Стефлон Дон и Деми Ловато, талентовани британски продуцент и ди-џеј, Џекс Џоунс, удружио је снаге са још једним талентованим извођачем, а у питању је Оли Александер, харизматични члан денс сензације „Јирз енд јирз“.

„Џекс је заиста фантастичан сарадник, само смо плесали и смејали се. У процесу настајања песме имао сам много идеја, а на крају смо изабрали оно што нам се највише свидело и из тога је настао овај сингл. Трудили смо се да створимо некакву напетост и ишчекивање у самој песми“, прокоментарисао је певач групе „Јирз енд јирз“.

Широј публици Џекс се представио својим хитом I Got U, који је доспео на прво место најслушанијих песама у Великој Британији.

Наставио је са одличним песмама попут You Don't Know Me и Breathe, а један је од ретких британских денс музичара, који су доспели на „Билбордову“ денс листу, док се у преостале успехе убрајају и номинације за Брит и Греми награде.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 30. септембар 2024.
7° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи