Трострука посластица – нови спот, концерт и албум „Ајри Еф-Ема“

И овог пута екипа из „Ајри Еф-Ема“ припремила је видео-спот светског квалитета. Видео-презентација сингла „Што ти тело пулсира“ стиже у сусрет београдском концерту, а главни актер клипа, али и режисер је фронтмен групе Вукашин Марковић.

Спот представља мешавину игране форме и плеса по ивици реалности. Јунак приче присећа се бивше љубави, са којом је поновни сусрет у ближој прошлости довео до изузетно снажне реакције, и о њој „прича“ на врло живописан начин, кроз глуму и плес.

Стари и нови пријатељи и сарадници групе „Ајри Еф-Ем“ (Irie FM), окупили су се да новом синглу дају визуелни идентитет.

Осим фронтмена групе, а у сарадњи са продуцентском кућом „Кактус мидија“, Лазар Богдановић нашао се на месту директора фотографије, док су се Тамара Пјевић и Јакша Филиповац побринули за кореографију. За амбијент је послужило једно од најлепших здања Београда, Центар „Сава“.

„Ајри Еф-Ем“ одржаће 15. децембра концерт у београдском Дому омладине, како би представили  нови албум Путеви, који је велика прекретница у њиховом раду. 

Уз већ познате песме Клизиш, Путеви и Љубав што смо створили, на албуму ће се наћи још пет нових нумера. У матрицама најсавременијег звука, одличног и крајње сведеног текста, искреност ове осморке осваја у моменту.

Екипа која стоји иза назива „Ајри Еф-Ем“ истиче се као састав који не прави компромисе када је музика у питању што публика препознаје и са поверењем ишчекује сваки новитет ових заљубљеника у музику. 

Специјалну понуду це-де са картама по повлашћеној цени су у продаји, као и улазнице за концерт.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 30. септембар 2024.
9° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи