„Грин лав“ – техно спектакл у петак у Новом Саду

Након веома успешних девет година постојања, фестивал „Грин лав“ и ове године окупља великане светске ди-џеј сцене, као и велики број обожавалаца рејва.

Журка чије ће главне звезде бити Реjниер Зоневелд и Џеј Лумен, уз неизоставну подршку домаћих ди-џејева Илију Ђоковића и Марка Милосављевића, заказана је за 30. новембар у 21 час у „Спенсу“.

Холандски ди-џеј мајстор Реjниер Зоневелд, који је врло брзо стекао популарност и освојио светске топ-листе, у Новом Саду ће први пут представити своје хитове. Иако дебитује у Новом Саду, овај познати ди-џеј већ се представио српској јавности када је у јуну наступио на фестивалу „Денс парк“ у Инђији.

Својим талентом и посвећеношћу овом жанру, Зоневелд се издваја у живим наступима и успева да оживи старе хитове на сцени, али и да створи нове, управо пред бројном публиком.

Упркос томе што је млад, овај виртуоз на миксети је већ завладао многим престижним топ-листама укључујући велики Битпорт на којем је прво место освојио његов хит Things Might Have Said, са албума Megacity Servant који је доспео до холивудске продукције.

Техно спектакл увеличаће и велики Џеј Лумен, чије наступе карактеришу динамични, пулсирајући ритмови.

Вишеструки добитник признања "Ballentine's Music Awards", овај млади уметник постао је један од најпознатијих стручњака светске ди-џеј сцене

До сада, на топ-листама, његове траке заузимале су девет пута прво место, 24 пута су биле у првих 10 и неколико пута у најбољих 20. Његове динамичне песме, пуне грува и лаганих вокала Новосађани и њихови гости чуће 30. октобра, као и хитове као што су Nobody, Get Ready, The Drummer, Get Yea.

Улазнице су у продаји по цени од 1.290 динара.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 30. септембар 2024.
9° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи