"Vita Ce N'e", нови албум Ероса Рамацотија

Један од највећих италијанских кантаутора Ерос Рамацоти, представља ново издање "Vita Ce N'e", а за почетак следеће године спрема прве концерте велике светске турнеје у оквиру које ће доћи и у Београд.

Познати италијански музичар и миљеник светске публике представља свој 14 студијски албум Vita Ce N'e који је доступан у различитим облицима – у стандарном и делукс издању, као двоструки ЛП и, наравно, у дигиталном облику.

Албум чини 15 песама, а број гостујућих извођача сведен је на минимум, те на албуму гостују само Луис Фонси, Хелена Фишери и Алесија Кара.

Ерос Рамацоти је претходно представио најавни сингл Vita Ce N'e заједно са спотом који већ сада броји преко два милиона прегледа.

Велика светска турнеја која прати излазак новог албума креће наредне године у фебруару концертом у Минхену, док ће домаћа публика имати прилику да чује Ероса 24. септембра, када буде наступао у Штарк арени у Београду.

Издање Vita Ce N'e у Србији је доступно путем сервиса Дизер и Гугл плеј, као и широм света у свим дигиталним продавницама.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 30. септембар 2024.
9° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи