Нова песма од Калиопи, премијера уживо у Центру „Сава“

Калиопи је објавила нови спот за песму „Пресуда“, која је у потпуности ауторско дело њеног композитора, текстописца продуцента Ромеа Грила.

„У овој песми уживала сам у сваком тону, у сваком слову и речи. Пресуда је тужно љубавна песма... А ја сам открила да понекад и тужне љубави могу бити лепе. Дубоко верујем да ће је публика заволети, а можда се и понеко пронаðе у њој. Хвала Ромеу Грилу што је и овај пут мајсторски и вешто дотакао моје срце и душу, и што ме чини бесмртном. Пресрећна сам што ћу премијерно отпевати Пресуду на концерту 23. 11. у Центру 'Сава' у Београду“, рекла је Калиопи.

Песма је дебитовала Јутјуб каналу Калиопи, а прати је занимљив спот за чију реализацију је
била задужена екипа „НН медиа“.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 30. септембар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи