„Продиџи“: „Егзит“ има оштрицу, за разлику од „Коачеле“

Овдашњој публици добро је познато да легендарни „Продиџи“ обожавају да наступају у Србији и на „Егзиту“ и да са овдашњом публиком имају посебну везу, а то је култни састав поново потврдио у интервјуу за „Ди-џеј маг“, у којем су „Егзит“ ставили испред чувених фестивала „Гластонбери“ и „Коачела“.

Наглашавајући да су срећници јер имају прилику да наступају широм света, посебно су издвојили Србију, тачније актуелног носиоца титуле „Најбољег европског фестивала“.

„'Егзит' је оно што је 'Гластонбери' некада био. То је фестивал који има оштрицу. Није као 'Коачела'. Мислим, о чему ми уопште причамо када на 'Коачели' не смеш да имаш пиво у публици? Шта то значи уопште? Просто не разумем“, истакао је Лијам Хаулет, оснивач најпопуларније електронске групе свих времена, додатно наглашавајући да им се наступи у овом делу Европе увек чине свежим и енергичнијим, а Србију је издвојио као најбољи пример.

Један од разлога зашто „Продиџи“ преферира да наступа на овим просторима је што овај експлозивни састав увек од публике добије веома интензивну и позитивну реакцију.

Чланови „Продиџија“ пре неколико година изјавили су да им је „Егзит“ омиљени фестивал, а то су објаснили речима да „има у себи нешто исконско, што други фестивали једноставно немају“.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 30. септембар 2024.
10° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи