Два концерта „Деце из воде“ 3. и 4. новембра

Због великог интересовања традиционални београдски концерт и мултимедијална манифестација „Деца из воде/ЕКВ трибјут бенд проџект“, поводом обележавања годишњице смрти Милана Младеновића, поред најављеног 3. новембра, биће одржан и у недељу, 4. новембра, у „Дорћол плацу“.

Специјални гост на оба концерта биће Срђан Жика Тодоровић, познати глумац и бубњар „Екатарином Великом“ од 1987. до 1990, који ће први пут после више од две деценије одсвирати неколико песама које је снимио са групом на два студијска албума, Љубав и Пар година за нас.

Песме Земља, Круг, Срце, Љубав, Пар година за нас, Поред мене, доминирале су топ-листама и тај период се сматра најуспешнијим периодом у раду „Екатарине Велике“.

Пре тога је свирао у „Дисциплини кичме“, а музичку каријеру почео у неколико београдских новоталасних група.

Тодоровић је са „Екатарином Великом“ стекао пуну афирмацију и велику популарност, а након тога и повремене сарадње са неколико група – „Партибрејкерс“, „Електрични оргазам“, „Казна за уши“, посветио се искључиво глуми.

Цео пројекат „Деца из воде“ уназад три године бележи бројне и веома посећене манифестације широм Србије и бивше Југославије.

На репертоару су највећи хитови и најбоље песме са свих албума, као и првенца „Катарина II“ и најпознатије песме од „Шарла акробате“.

Пре почетка концерта биће емитован и кратки ТВ филм Дечак из воде, аутора Марка Новичића, о Милану Младеновићу и периоду рада ЕКВ-а. Ово ће бити шести новембарски концерт заредом „Деце из воде“ у Београду.

Карте су у претпродаји по цени од 800 динара, а на улазу пре концерта биће 1.000 динара.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 01. октобар 2024.
9° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи